Poletni Team building

Zakaj ravno Krvavec?

Team Building

Krvavec je izjemna gorska destinacija, ki leži v Kamniško-Savinjskih Alpah, že vrsto let pa se lahko pohvali z nazivom Najboljše slovensko smučišče. Narava tukaj obiskovalce navduši prav v vsakem letnem času. Čudoviti razgledi, mir in svež gorski zrak pa poleg vseh doživetij, ki jih ponuja planina, pričarajo nepozabno doživetje prav za vsakega posameznika.


Gore ljudi povezujejo

Življenje v gorah zahteva dobro timsko delo in sodelovanje, zato je tovrstno okolje idealni poligon za krepitev timskega duha v skupini. V objemu čudovite narave boste začutili povezanost z okolico, poglobili medsebojne odnose ter s tem okrepili vrednote sodelovanja. Temeljne človekove vrednote, ki jih boste imeli priložnost okrepiti v tem idiličnem okolju, so ključni dejavnik za uspešnost slehernega posameznika in podjetja.

Hotel Krvavec

Najvišje ležeči hotel v Sloveniji, Hotel Krvavec leži na 1600 m nadmorske višine in lahko ponudi udobno namestitev več kot 70 gostom. Alpski ambient bo očaral vsakega pohodnika in mu omogočil maksimalno udobje z najlepšim razgledom na dolino, odlično kavo in pristno slovensko hrano. Konferenčna dvorana, ki nudi vso potrebno opremo, terasa z razgledom na dolino Kokre in soba za razvedrilo vam omogočajo odlične pogoje za uravnoteženo organizacijo poslovnega dogodka s pridihom zabave.

Apartmajska hiša Muštrinka

V manjšem borovem gozdičku, le dobrih 200 metrov stran od Hotela Krvavec je stacionirana Apartmajska hiša Muštrinka, ki ponuja idealno namestitev za manjše skupine (do 16 oseb). V pridruženi leseni brunarici imenovani Jasl'ce, se boste lahko podružili ob sproščenem klepetu, se zbrali za namen izobraževanja ali pa zgolj uživali ob pikniku na prostem z našimi kuharskimi mojstri.

Team building in izobraževanje

V našem rekreacijsko turističnem centru vam nudimo širok spekter za aktivno preživljanje prostega časa, zabavno druženje, vznemirljiva doživetja ob morebitnih interaktivnih izobraževanjih, ki jih lahko organizirate v prostorih našega hotela.

Odmaknjenost

Obisk na Krvavcu je izjemna izkušnja za vsakega posameznika saj nas odlikuje izjemna lokacija, svež gorski zrak in personalizirana ponudba naših storitev, stran od mestnega vrveža v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp.

Prostor za dogodke

Ekipa RTC Krvavec si prizadeva za najboljšo pripravo in organizacijo dogodkov vseh vrst, katere prilagodimo potrebam naročnikov in se za udobje naših gostov maksimalno potrudimo. Na voljo je zunanji in notranji prostor, ki nudi privatnost, tehnično opremo in sprejme do 40 udeležencev. V naših vrstah se boste zabavali in sprostili v zaprtem okolju ob nepozabnih razgledih, okusni hrani in vrhunski kavi.

Team building programi

V preteklosti ste lepote naših krajev lahko spremljali tudi pred malimi zasloni. Če ste se že pred televizijskim ekranom čudili lepotam in se spraševali od kod izvirajo prizori, za vas navajamo naslednje reference:

  • Film Neskončna nevihta z Naomi Watts
  • Oddaje: Na lepše, Sanjski Moški
  • Tekmovanje: Drone Racing Association - Krvavec

Povpraševanje za vašo rezervacijo lahko pošljete na e-mail naslov info@rtc-krvavec.si.

Pri nas je vsaka skupina obravnavana individualno, zato se lahko pri nas zanesete na domačnost, visoko stopnjo integritete in profesionalen pristop.

SMUČURASKO KARTO SI ZAGOTOVI TAKOJ

WEBSHOP

Tukaj so smučarske vozovnice ugodnejše

Smučišče Krvavec, ki se nahaja na obrobju Kamniško-Savinjskih Alp je poznano tudi pod nazivom: Naj smučišče v Sloveniji. Naši ratrakisti tako z veseljem vsak dan, pred zoro, na strminah za vas uredijo sveža snežna rebrca. Krvavec spada pod občino Cerklje na Gorenjskem in je od prestolnice oddaljen slabih 25 kilometrov. Kljub temu, da je nedaleč stran od mestnega vrveža, nudi popoln umik v naravo, tako v idiličnem zimskem času, kot v poletni sezoni.

Smučišče Krvavec vam zagotavlja izjemno zabavno smučarsko izkušnjo.

Vas zanima več?

Pošljite sporočilo

V pošiljanju...
Vaše sporočilo je bilo poslano, hvala!